0
Goedemorgen

ATF olie Zeeland

Wilt u ATF-olie laten bezorgen in Zeeland? Automaatbakolie.nl levert verschillende hoge kwaliteit ATF-olie! Wij leveren in grote hoeveelheden en willen u altijd helpen bij het selecteren van de juiste olie voor uw auto. Onze olie is hoofdzakelijk afkomstig van het merk "Trans Gear Fluid". Onze olie wordt gebruikt door gerenommeerde garage- en revisiebedrijven! Wij leveren overal in Zeeland! Wilt u ATF-olie laten bezorgen in Goes, Middelburg, Terneuzen of Vlissingen? Dan bent u bij Automaatbakolie.nl aan het juiste adres.

ATF-olie bezorgen in Zeeland?


De vloeistof is geoptimaliseerde voor de speciale vereisten van een transmissie, zoals klepbediening, rembrandwrijving en de koppelomvormer. ATF kan ook worden gebruikt als hydraulische vloeistof in sommige stuurbekrachtigingssystemen, als smeermiddel in sommige 4WD-tussenbakken en in sommige moderne handgeschakelde transmissies.

Wilt u precies weten welke olie u nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide zoekfunctionaliteit. Komt u er nog steeds niet uit? Dan kunt u altijd per mail of via de klantenservice contact met ons opnemen.Populaire producten


Ons assortiment

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze meest verkochte producten.


Automaatbakolie.nl verkoopt onder meer:

Geschiedenis van ATF-olie

De geschiedenis van automatische transmissievloeistoffen loopt parallel met de geschiedenis van automatische transmissietechnologie. De eerste massa geproduceerde automatische transmissie, de Hydra-Matic met 4 versnellingen, werd ontwikkeld door General Motors (GM) voor het modeljaar 1940.

De Hydra-Matic transmissie vereiste een speciaal smeermiddel GM genaamd Transmission Fluid No. 1. voor de Hydra-Matic Drive. Deze transmissievloeistof was alleen verkrijgbaar bij Oldsmobile-, Pontiac- en Cadillac-dealers. Latere automatische transmissie- en vloeistofkoppelingstechnologieën en problemen met vloeistoffen bij extreme koude en hete temperaturen leidden tot een behoefte aan transmissievloeistoffen van hogere kwaliteit die langer meegaan. Bovendien was een beter systeem voor de distributie en marketing van automatische transmissievloeistof nodig voor het succes van de automatische transmissie op lange termijn.