0
Goedemorgen

Automaatbak olie

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze oliën voor automatische versnellingsbakken (ATF). Deze olie is hoofdzakelijk afkomstig van het merk "Trans Gear Fluid". De kleur van de olie is vaak rood of groen gekleurd om het te onderscheiden van motorolie en andere vloeistoffen in het voertuig. Transmissie olie voor automatische versnellingsbakken is geoptimaliseerd voor de speciale eisen van een transmissie, zoals klepbediening, rembandwrijving en de koppelomvormer.

Automaatbak olie wordt ook gebruikt als hydraulische vlosistof in sommige stuurbekrachtigingssystemen, als smeermiddel in sommige 4WD-tussenbakken en in enkele moderne handgeschakelde transmissies. Wilt u precies weten welke olie u nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide zoekfunctionaliteit. Komt u er nog steeds niet uit? Dan kunt u altijd per mail of via de klantenservice contact met ons opnemen.

10 producten gevonden
Transmission Fluid Aisin 1 Liter

Transmission Fluid Aisin is een volsynthetische automatische transmissieolie die is ontwikkeld voor Amerikaanse, Japanse en Koreaanse automatische transmissies. Het is ook geschikt voor de meeste Europese automatische transmissies.

Transmission Fluid GM 1 Liter

Transmission Fluid GM is een volsynthetische transmissieolie, speciaal ontwikkeld voor automatische transmissies van General Motors. De aanbevolen olie voor bijvullen of vervangen wanneer Dexron III of VI is voorgeschreven.

Transmission Fluid DSG 1 Liter

Een volsynthetische olie voor vrijwel alle transmissies met een natte dubbele koppeling oftewel een DSG transmissie. De Transmission Fluid DSG is ontwikkeld voor automaatbakken van onder andere VAG, Mercedes, BMW, Volvo ,Ford en de PSA groep.

Transmission Fluid CVT 1 Liter

Transmission Fluid CVT is een vol-synthetische transmissieolie voor het smeren van  moderne Continu Variabele Transmissies. Het kan in vele metalen band CVT bakken toegepast worden.

Transmission Fluid 5HP 1 Liter

Trans Gear Fluid 5HP  is een synthetische transmissieolie die speciaal is ontwikkeld voor moeilijk schakelende handgeschakelde transmissies waar API GL-4 is voorgeschreven. Deze olie is ook geschikt voor automatische transmissies.

Transmission Fluid Chrysler 1 Liter

Transmission Fluid Chrysler is een volsynthetische automatische-transmissieolie en wordt in het bijzonder aanbevolen voor de automatische transmissies van Chrysler. Transmission Fluid Chrysler heeft een hoge en zeer stabiele viscositeitsindex en biedt een grote weerstand tegen mechanische afbraak, corrosie en schuimvorming.