0
Goedemorgen

Op zoek naar de juiste transmissie olie? Lees meer over onze zoekfunctionaliteiten

Gepubliceerd op door Automaatbakolie.nl

Bij Automaatbakolie.nl begrijpen we dat u zo snel mogelijk de juiste olie voor uw versnellingsbak voorhanden wilt hebben. Wij hebben met u meegedacht en verschillende manieren gevonden om uw keuze te vergemakkelijken. In dit artikel leest u wat onze zoekfunctionaliteiten inhouden.

Op zoek naar de juiste transmissie olie?

Wij helpen u graag, maar het is helemaal fijn wanneer u snel zelf weet welke olie u nodig heeft. U kunt zelfstandig op onze site zoeken, door de verschillende categorie├źn en producten te bekijken. Toch hebben we een aantal makkelijke manieren voor u ontwikkeld om sneller tot de juiste olie voor uw versnellingsbak te komen.

  • Keuzehulp met onze zoekfunctionaliteit
    Op de homepagina, en diverse andere pagina's, vindt u onze simpele maar krachtige zoekfunctionaliteit. "Waar bent u naar op zoek?" geeft u de mogelijkheid om verschillende auto- en versnellingsbakkentypes te selecteren. Dit gaat zeer gemakkelijk met een ingebouwde filter. Als u uw auto denkt te vinden, dan kunt u op "Bekijk zoekresultaten" klikken. Vervolgens zullen de passende producten weergegeven worden, waarna u de juiste olie kunt bestellen.


  • Ruim 22 jaar ervaring met versnellingsbakken
    Wij hebben ruim 22 jaar ervaring aan versnellingsbakken en transmissie olie. Wij kunnen u daarom helpen bij het maken van de juiste keuze. Door naar onze klantenservice pagina te gaan, kunt u een ticket aanmaken. Hier kunt u een vraag stellen aan een van onze medewerkers. Een e-mail sturen is ook geen probleem! 

    Heeft u een vraag over uw bestelling, een product of onze diensten? Dan kunt u gemakkelijk een ticket aanmaken. Wij beantwoorden tickets normaal gesproken binnen twee uur op kantooruren. Binnen 12 uur heeft u altijd een antwoord. Als u bent ingelogd met uw account kunt u uw opgeslagen tickets altijd bekijken. Heeft u geen account, dan kunt u op de knop link naar ticket gebruiken om uw ticket gemakkelijk terug te vinden. 


Wij hopen uw bestelling snel tegemoet te zien en u indien nodig te helpen bij het maken van de juiste keuze!