0
Goedemorgen

ZF olie

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze ZF oliën voor automatische versnellingsbakken (ATF). Deze olie is hoofdzakelijk afkomstig van het merk "Trans Gear Fluid". De kleur van de olie is vaak rood of groen gekleurd om het te onderscheiden van motorolie en andere vloeistoffen in het voertuig. Transmissie olie voor automatische versnellingsbakken is geoptimaliseerd voor de speciale eisen van een transmissie, zoals klepbediening, rembandwrijving en de koppelomvormer.

Wij leveren kwaliteitsolie voor automatische versnellingsbakken van diverse merken. Onze producten staan voor hoogwaardige kwaliteit olie en wordt gebruikt door gerenommeerde garages en revisiebedrijven. Op deze pagina kunt u zoeken tussen de verschillende door ons aangeboden merken en categorieën.

3 producten gevonden
Transmission Fluid 5HP 1 Liter

Trans Gear Fluid 5HP  is een synthetische transmissieolie die speciaal is ontwikkeld voor moeilijk schakelende handgeschakelde transmissies waar API GL-4 is voorgeschreven. Deze olie is ook geschikt voor automatische transmissies.